voeten.png Visit the English page


Algemene informatie

Rooster

Tarieven per 1 februari

Invocation to Sage Patanjali

 

Intensive learning 2020

1 x per maand op vrijdag 18.00-20.00


8 mei
How can we make links in a sequence of asanas
5 juni
Flexible and strong in your back

Reguliere lessen

Beginners - level 1
Bij geen of weinig ervaring volg je lessen waarin gewerkt wordt aan de basishoudingen. We focussen op stabiliteit en lenigheid.
Algemeen - level 2 
Op level 2 niveau wordt je meer uitgedaagd en krijg je o.a. instructies voor kop- en schouderstand. We focussen op lichaamsbewustzijn, concentratie en uithoudingsvermogen.
Gevorderd - level 3
Gevorderden doen alle soorten houdingen, werken gedetailleerd en blijven langer in houdingen. 
Voor lestijden van de reguliere lessen zie rooster

Speciale wekelijkse lessen

55-plus les, maandag 10.15 - 11.45
Inzet van deze lessen is vitaliteit! De rustige opbouw van de les zorgt ervoor dat je lichaam optimaal wordt uitgestrekt. Er wordt nadruk gelegd op een goed gebruik van de door Mr. Iyengar ontwikkelde yoga hulpmiddelen, om het lichaam waar nodig te ondersteunen en tevens optimaal te verlengen. Tarief als "gewone" yogales.

Restoratieve yoga, vrijdag 12.00 - 13.30 Alle levels
Een les speciaal gericht tegen stress en oververmoeidheid. Restoratieve yoga heeft een herstellend en kalmerend effect. Zowel de keuze van de houdingen als de volgorde ervan werken harmoniserend. Deze les is voor mannen én vrouwen, beginners of gevorderd, ook als je zwanger bent of post-nataal. Tarief als "gewone" yogales.

Extra mogelijkheid voor iets meer ervaren leerlingen

Vrij oefenen
Iedere maandag van 16.00 tot 18.00 uur is het mogelijk om te komen oefenen in de studio. Alle yogaleerlingen die op een regelmatige basis lessen volgen, zijn welkom. Je oefent zelf wat je in de les hebt geleerd en je laat je door anderen inspireren. 

Intensive learning, 1 x per maand op vrijdag 18.00-20.00, english spoken
Intensiever leren voor studenten en leraren. Hoe kun je je eigen oefenpraktijk verbeteren? En hoe ondersteun je een student met een specifieke behoefte of conditie? Leer in deze les meer over de effecten van een precieze “alignment” en over het juiste gebruik van hulpmiddelen, voor jezelf en ook voor je student.
Er wordt gewerkt aan de hand van thema's, zie hiernaast. Aanmelden per keer, via pagina workshops