Volwassenen

Beginners

Bij geen of weinig ervaring volg je lessen waarin gewerkt wordt aan de basishoudingen. We focussen op stabiliteit en lenigheid.

Algemeen

Na het leggen van een basis wordt je nu verder uitgedaagd en krijg je o.a. instructies voor kop- en schouderstand. We focussen op lichaamsbewustzijn, concentratie en uithoudingsvermogen.

Gevorderd

Gevorderden doen alle soorten houdingen, werken gedetailleerd en blijven langer in houdingen. 

Speciale lessen

60+ les, maandag 10.15 - 11.45

Inzet van deze lessen is vitaliteit! De rustige opbouw van de les zorgt ervoor dat je lichaam optimaal wordt uitgestrekt. Er wordt nadruk gelegd op een goed gebruik van de door Mr. Iyengar ontwikkelde yoga-hulpmiddelen, om het lichaam waar nodig te ondersteunen en tevens optimaal te verlengen.

Restoratieve yoga, vrijdag 12.00 - 13.30 Alle levels

Een les speciaal geschikt bij stress en oververmoeidheid. Restoratieve yoga heeft een herstellend en kalmerend effect. Zowel de keuze van de houdingen als de volgorde ervan werken harmoniserend. Deze les is voor mannen én vrouwen, beginners of gevorderd.

Vrij oefenen, maandag 16.00 - 17.30

Iedere maandag van 16.00 tot 17.30 uur is het mogelijk om te komen oefenen in de studio. Alle yogaleerlingen die op een regelmatige basis lessen volgen, zijn welkom. Je komt wanneer het je uitkomt. Je geeft je ervoor op met een bericht naar 06 25471615. Je oefent zelf wat je in de les hebt geleerd en je laat je door anderen inspireren.