voeten.png Visit the English page
ElsbethMarikeworkshopHetlichaamschrijft2.jpg

Drieluik Yoga en creatief schrijven 1

Iyengar yoga maakt je lijf soepeler en sterker. Je leert je lichaam kennen en verkent nieuwe mogelijkheden en grenzen - en hoe je daar mee om kan gaan. 
Bij creatief schrijven probeer je dat wat in jou leeft, om te zetten in woorden op papier. En hoe vrijer die geest is, hoe minder barrières je opwerpt bij het schrijven. 


In deze workshop koppelen we Iyengar yoga en creatief schrijven aan elkaar zodat het één het ander kan beïnvloeden. Door yogahoudingen af te wisselen met schrijfopdrachten nodigen we je uit om in een vrije creatieve stroom te komen. Om van daaruit de woorden en verhalen die in je leven, op een nieuwe manier op papier te krijgen. 


Alles wat je nodig hebt is kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, een pen en een opschrijfboekje. Deze workshop is toegankelijk voor alle niveau's en de derde uit een reeks van drie. 

De docenten:

Marike op den Akker is Iyengar yogadocent. Daarnaast is ze mime-docent, actrice en toneelschrijfster.
 Elsbeth Vernout is theatermaker, huisdichter van de Slimste Mens en schrijf- en kleinkunstdocent. Ze beoefent al jaren intensief Iyengar yoga. Elsbeth en Marike ontmoeten elkaar regelmatig in koffietentjes om samen te schrijven.


 

Programma

11.00 - 17.00     asana's en schrijfopdrachten

Betaling

  • € 70,- of € 195,- voor 3 workshops
  • minimaal 2 weken van tevoren aanmelden
  • stuur een berichtje naar m.opdenakker@icloud.com of vul hieronder je gegevens in
  • tot 2 weken van tevoren is restitutie mogelijk van 80% van het lesgeld, daarna is geen restitutie mogelijk

Aanmelden